Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 20

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20
‘Ηταν κάποτε ένας οίκος μόδας…

Περίληψη: Ο Αντρέας καθυστερεί υπερβολικά τα κοινόχρηστα και αντί να πληρώσει αυτά που χρωστάει, πείθει τη Μαργαρίτα να ανοίξει έναν οίκο μόδας με δικά της μοντέλα. Το σχέδιο ξεκινάει με πολλές προσδοκίες, προσλήψεις προσωπικού και κυρίως πολλά έξοδα. Οι ελπίδες όλων είναι στη μεγάλη επίδειξη μόδας που θα γίνει στο Ζάππειο. Για να δούμε, θα τα καταφέρουν; Η Ελένη μαθαίνει για τη σχέση του Μανώλη και της Ρούλας. Στην αρχή αρνείται να το πιστέψει, αλλά όταν ανακαλύπτει ότι είναι γεγονός, απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. ‘Ετσι, η Αλίκη και η Λουκία, αναλαμβάνουν να τορπιλίσουν τον δεσμό. Ο Μάρκος, που δεν αντέχει άλλο τη μοναξιά, αποφασίζει να βρει έναν συγκάτοικο. Καθώς όμως, ο ένας του βρομάει, ο άλλος του ξινίζει, καταλήγει να συγκατοικεί με τον Αργύρη, τον πατέρα του Μανώλη, που του κάνει τη ζωή πατίνι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης)
Παναγιώτα Πετροχείλου η Μάρθα Βούρτση
Θανάσης Μπαλαφούτης ο Παύλος Χαϊκάλης
Με τους (αλφαβητικά): ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Ελένη Κρίτα (Λίτσα Μπαλαφούτη), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος Ματσούκας), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος)
Παίζουν (αλφαβητικά): Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος Ματσούκας)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Γεωργία Αγκονσίλιο (Ρούλα), Γιάννης Στεφόπουλος (αστυνομικός)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ