Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 18

Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18
‘Ηταν μια φορά ένας καινούργιος γείτονας…

Περίληψη: Η Παναγιώτα πουλάει το διαμέρισμα και νέοι ένοικοι καταφθάνουν στην Πολυκατοικία. Πρόκειται για την οικογένεια του Αντρέα, ενός χρεοκοπημένου "επιχειρηματία", που καταφέρνει να τους εντυπωσιάσει όλους με τις φανφάρες του. ‘Οταν όμως, έρχεται η ώρα να πληρώσει το μερίδιό του για το βάψιμο της Πολυκατοικίας, σκαρφίζεται χίλιες δυο απατεωνιές για να το αποφύγει. Αποτέλεσμα; Το βάψιμο αναλαμβάνουν ο Θανάσης και ο Μανώλης… Ο Χρήστος καταφέρνει επιτέλους να βρει δουλειά αλλά δυστυχώς στην Αγγλία. Τι να κάνει ο Μάρκος; Στρώνεται να μάθει αγγλικά, όμως την τελευταία στιγμή παραδέχεται στον Χρήστο ότι δεν μπορεί να τον ακολουθήσει… Ο Σταύρος, ερωτευμένος παράφορα με την Ελένη, φτάνει στο σημείο να δωροδοκήσει τον Μανώλη για να χωρίσει μαζί της. Εκείνος παίρνει τα λεφτά και συνεχίζει κρυφά μαζί της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης (Θανάσης Μπαλαφούτης), Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Βασιλική Σταθάτου), Βίλμα Τσακίρη (Μαίρη Σταθάτου), Βασιλική Ανδρίτσου (Ελένη Σωτηροπούλου), Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μανώλης Γαλατσάνος), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Τάκης Περιστέρης), Χάρης Ασημακόπουλος (Μάρκος Ανδρούτσος), ‘Ελενα Ασημακοπούλου (Αλίκη Κοντογιώργου), Νίκος Πουρσανίδης (Χρήστος Λεβέντης), Βάσω Λασκαράκη (Λουκία Ασημάκη), Νικολέττα Βλαβιανού (Μαργαρίτα Μπαλαφούτη), Αλέξανδρος Γιάννου (Τζίμης), Κώστας Φλωκατούλας (Αργύρης Γαλατσάνος), Αντρέας Κοντόπουλος (Σταύρος), Δέσποινα Μπουγιατιώτη (Ναταλί Μπαλαφούτη), Γιώργος Λιάτης (Πέτρος Μπαλαφούτης) και η Μάρθα Βούρτση (Παναγιώτα Πετροχείλου)
Νέοι ένοικοι: Γιάννης Βούρος (Αντρέας Ματσούκας), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ελπίδα Ματσούκα), Κωνσταντίνος Φάμης (Γιώργος), Δημήτρης Τσακάλας (Νίκος)

Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ