Η Ρένα, που εργάζεται σε κάποιο οίκο μόδας σαν μοδίστρα, αναλαμβάνει να παραδώσει την τουαλέτα μιας πελάτισσας σε κάποιο ξενοδοχείο. ‘Όταν φθάνει εκεί, βλέπει κόσμο συγκεντρωμένο. Επιπλέον ο υπάλληλος δεν την αφήνει να ανεβεί στο δωμάτιο της πελάτισσας. Ρωτάει και μαθαίνει ότι όλη αυτή την φασαρία στο ξενοδοχείο την προκαλεί η διαμονή του διάσημου ποδοσφαιριστή Χούλιο! Το γεγονός αυτό την εξοργίζει τόσο πολύ, ώστε όταν κάποια στιγμή ο Χούλιο κατεβαίνει στην ρεσεψιόν, του αστράφτει ένα δυνατό χαστούκι. Από εκείνη τη μέρα όμως, αρχίζουν οι φασαρίες για την Ρένα…

Οι παράγοντες των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων νομίζουν ότι ο Χούλιο είναι γιος της και προσπαθούν να την πείσουν να μεσολαβήσει στον Χούλιο για να εγγραφεί στην ομάδα τους, προσφέροντάς της μάλιστα και μεγάλα χρηματικά ποσά! Εντωμεταξύ ο Χούλιο γνωρίζεται με την κόρη της Ρένας και την ερωτεύεται, αλλά η “μαμά” είναι ανένδοτη. Η κόρη της να πάρει ποδοσφαιριστή; Ο άνδρας της, όμως, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση, είναι αντίθετος σ’ αυτή της την στάση!

Με δυο λόγια: Μια μοδίστρα θεωρείται, κατά λάθος, μητέρα ενός διάσημου ποδοσφαιριστή και γίνεται στόχος των δημοσιογράφων.