Η Στέλλα είναι τραγουδίστρια σε καμπαρέ. Είναι μια ψηλή, εκρηκτική ξανθιά, που ζει και ερωτεύεται ελεύθερα. Ο πρώτος της έρωτας είναι γόνος μιας μεγάλης και πλούσιας οικογένειας. Γρήγορα όμως τον βαριέται. Αργότερα, γνωρίζεται με τον Μίλτο, έναν νεαρό αθλητή, δυνατό και αποφασιστικό, που την τραβάει σαν μαγνήτης! Ο έρωτάς τους είναι μια μάχη μεταξύ του θερμόαιμου αρσενικού και του γεμάτου πάθη θηλυκού.

‘Οταν ο Μίλτος δίνει στην Στέλλα τελεσίγραφο: ή παντρεύονται ή χωρίζουν, η Στέλλα αρχικά δέχεται, αλλά το μετανιώνει σχεδόν αμέσως. Δεν θέλει γάμο, ούτε οικογένεια, ούτε κανέναν άνδρα να την ορίζει. Τη μέρα του γάμου, ενώ ο Μίλτος την περιμένει στην εκκλησία, η Στέλλα βγαίνει στο δρόμο, όπου και γνωρίζει έναν νεαρό. Μένει μαζί του όλη την νύχτα και την αυγή επιστρέφει στο σπίτι της. Στον έρημο δρόμο, ο Μίλτος, αποφασισμένος να υπερασπισθεί την τιμή του, την περιμένει μ’ ένα μαχαίρι στα χέρια. Πλησιάζουν ο ένας τον άλλο με αργά βήματα. Η λάμα αστράφτει και η Στέλλα πρέπει να διαλέξει την φυγή ή τον θάνατο…

Με δυο λόγια: Μια λαϊκή τραγουδίστρια, ερωτευμένη μ’ έναν ποδοσφαιριστή, αρνείται να τον παντρευτεί για να διατηρήσει την ανεξαρτησία της.