Είναι γοητευτικές, δυναμικές και δουλεύουν για τον Τσάρλι! Αυτή τη φορά, οι ‘Αγγελοι αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν μια σειρά δολοφονιών, που άρχισαν να συμβαίνουν μετά την κλοπή μιας λίστας προστατευόμενων μαρτύρων. Οι βασικοί τους ύποπτοι είναι ο αδίστακτος Θιν Μαν και η επικίνδυνη Μάντισον Λι, ένας «έκπτωτος άγγελος», που κάποτε ήταν σύμμαχός τους….
Οι καταπληκτικές Νάταλι, Ντίλαν και ‘Αλεξ κατακτούν για μια ακόμη φορά την μεγάλη οθόνη. Οι θρυλικοί “‘Αγγελοι του Τσάρλι”, από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή στην ιστορία της τηλεόρασης την δεκαετία του’70, έκαναν ρεκόρ εισπράξεων στις πρώτες δέκα ημέρες προβολής τους στην Αμερική με την πρώτη ταινία Το σίκουελ αποφασίστηκε λοιπόν μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης, αλλά, τόσο ο σκηνοθέτης όσο και ο παραγωγός της ταινίας θέλησαν να μην επαναληφθούν. Βρήκαν το κατάλληλο σενάριο, που αναφέρεται περισσότερο στο παρελθόν των Αγγέλων, ενώ το χιούμορ γίνεται πιό αιχμηρό και η δράση πιό έντονη. Η ταινία διαθέτει glamour, sex appeal, χορό και φυσικά καταιγιστική δράση!
Την σκηνοθεσία υπογράφει ο McG, ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου να ανανεώσει την μυθοπλασία του Terminator δημιουργώντας την τέταρτη ταινία της σειράς “Terminator Salvation”.