Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες και φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.

Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα.  Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλημμα και τη δική της ανατροπή, έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή.

Η ταινία διανεμήθηκε επίσης σε Ελβετία, Αυστρία και Γερμανία με τον τίτλο «Worlds Apart». Τρία χρόνια μετά την ταινία «Αν…», το απόλυτα επιτυχημένο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με τη νέα του ταινία που αποτελείται από τρία κεφάλαια, το «Boomerang», το «Loseft 50mg» και το «Second Chance».

Ανάμεσά στους πρωταγωνιστές, ο Τζέι Κέι Σίμονς, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash».

Περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία, σκηνές σεξ και σκηνές βίας.