Επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι της, η 17χρονη Λίζα ΜακΒέι (Κέιτι Ντάγκλας) δέχεται επίθεση από τον κατά συρροή δολοφόνο Μπόμπι Τζο Λονγκ, ο οποίος την απαγάγει και την κακοποιεί σεξουαλικά για 26 ώρες…

Παρόλο που καταφέρνει να δραπετεύσει, χρησιμοποιώντας το τέχνασμα της αντίστροφης ψυχολογίας, τόσο η  οικογένειά της όσο και η αστυνομία αρνούνται να πιστέψουν αυτά που βίωσε και τους περιγράφει η Λίζα. Μόνος σύμμαχός της και αυτός που την πιστεύει  είναι ένας ντετέκτιβ (Ντέιβιντ Τζέιμς Έλιοτ), που ερευνά παρόμοια εγκλήματα.

Βασισμένη σε ανατριχιαστικά αληθινά γεγονότα η ταινία αφηγείται την ιστορία της Λίζα ΜακΒέι η οποία απήχθη το 1984 και βιάστηκε για 26 ώρες από τον δολοφόνο Μπόμπι Τζο Λονγκ, ο οποίος είχε ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 10 γυναίκες στην περιοχή Τάμπα της Φλόριδα. Η Λίζα ήταν το μόνο θύμα που σώθηκε και μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει την αστυνομία στη σύλληψη του. Ο Λονγκ καταδικάστηκε σε θάνατο για δύο από τις δέκα δολοφονίες και εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση στις 23 Μαΐου 2019.

Η ταινία εκτός από τη τηλεόραση, παρουσιάστηκε και σε μια ειδική θεατρική προβολή στην Τάμπα, στο ίδιο θέατρο στο οποίο συνελήφθη ο Μπόμπι Τζο Λονγκ το 1984. Την προβολή αυτή παρακολούθησε η ίδια η  Λίζα ΜακΒέι.

Η ταινία διακρίθηκε στα Canadian Cinema Editors Awards κερδίζοντας τα βραβεία Καλύτερης Τηλεοπτικής ταινίας, σεναρίου και μοντάζ το 2019.

Περιέχει σκηνές βίας και σεξουαλικές σκηνές