Στο sequel της ταινίας Red, η παρέα επιστρέφει έτοιμη για νέες περιπέτειες. Ο πρώην πράκτορας Φρανκ Μόουζες (Μπρους Γουίλις) έχει πια αποσυρθεί, αφήνοντας πίσω του την έντονη ζωή, γεμάτη προκλήσεις και συνεχείς κινδύνους και έχει αφοσιωθεί στην αγαπημένη του Σάρα.

Η περιπέτεια, όμως, τον κυνηγάει, αφού θα βρεθεί για μια ακόμα φορά μπλεγμένος, με το παρελθόν να τους χτυπά την πόρτα. Ένα χαρτί που διαρρέει στο Ίντερνετ θα συνδέσει λανθασμένα το όνομα τους με ένα κρυμμένο πυρηνικό όπλο, οδηγώντας τον σε ένα παγκόσμιο σαφάρι για την ανεύρεση των πραγματικών υπευθύνων.

Για να τα καταφέρει θα οργανώσει και πάλι την ομάδα του και όλοι μαζί θα τα βάλουν με έναν ολόκληρο στρατό αμείλικτων δολοφόνων, τρομοκρατών και αδίστακτων κυβερνητικών αξιωματούχων, ταξιδεύοντας στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Μόσχα.

Στο πλευρό του Φρανκ θα τρέξει και η καλή του φίλη Βικτώρια (Έλεν Μίρεν), ενώ θα συναντηθεί και με την πρώην φίλη του Κάτια (Κάθριν Ζέτα Τζόουνς), αλλά και τον Μπέϊλυ (Άντονι Χόπκινς), έναν ιδιοφυή επιστήμονα και παλιό συνεργάτη του.

Ένα μοναδικό καστ, με βραβευμένους και καταξιωμένους ηθοποιούς σε μια περιπέτεια, που θα σας καθηλώσει.

Περιέχει σκηνές βίας και ακατάλληλη φρασεολογία