Ο Τζακ Κάρτερ (Σιλβέστερ Σταλόνε) εκτελεστής της μαφίας από το Λας Βέγκας, επιστρέφει στη γενέτειρά του, το Σιάτλ, για να παραστεί στην κηδεία του αδερφού του. Εκεί συναντά και πάλι τη σύζυγο του αδερφού του, Γκλόρια (Μιράντα Ρίτσαρντσον), και τη κόρη τους, Ντορίν (Ρέιτσελ Λι Κουκ) που τον υποδέχονται με ψυχρότητα.

Τα πράγματα όμως παίρνουν απρόβλεπτη τροπή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σιάτλ, ο Τζακ έρχεται σε επαφή με παλιούς γνωστούς και σύντομα υποψιάζεται ότι ο θάνατος του αδερφού του δεν ήταν ατύχημα αλλά δολοφονία.

Όταν οι έρευνές του επιβεβαιώνουν τους φόβους του ο Τζακ αποφασίζει να πάρει εκδίκηση…Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία του αδελφού του ανέλπιστη σύμμαχος του θα γίνει η Ντορίν!

Πρόκειται για μια δυναμική μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της νουβέλας του Τεντ Λιούις και remake της ομώνυμης βρετανικής αστυνομικής ταινίας του Μάικ Χότζις (1971) με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Κέιν o οποίος όμως κάνει και μια σύντομη εμφάνιση στο remake του Στίβεν Κέι.

Περιέχει σκηνές βίας

Περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία