ΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Περίληψη: H Σαχικά παρακολουθεί στενά κάθε κίνηση της Ντερίν, προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από την αγορά του σπιτιού της Λεϊλά και μάλιστα σε τόσο υψηλή
τιμή. Εν τω μεταξύ στο σπίτι της Σαχικά καταφθάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης με τη σύζυγό του ο οποίος ήταν και ο εισαγγελέας που καταδίκασε τον πατέρα της Ντερίν. ‘Οταν η Ντερίν/Γιαγμούρ πληροφορείται την επίσκεψη από τον Εμρέ, επισκέπτεται άμεσα την οικία Ασρόι, καθώς είναι μία μοναδική ευκαιρία για τη «σύσφιξη» των σχέσεών τους, αλλά και για το επόμενο σχέδιό της όπου είναι η επαγγελματική και κοινωνική κατακραυγή του υποψήφιου δημάρχου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Ντερίν Τσελίκ-Γιαγμούρ Οζντέν), Mert Firat (Εμρέ Αρσόι), Nejat Isler (Ρουζγκιάρ Ντενιντσί), Arzu Gamze Kilinc (Σαχικά Αρσόι), Zafer Algoz (Ασλί Σαγκλάμ), Ergi Ejuboglu (Τζεμρέ Αρσόι), Dilsad Celebi (Ασλί Σαγκλάμ), Can Sipahi (Μπαρίς Ντενιντσί), Didem Uzel (Λεϊλά Σαϊγκίν), Basak Daman, Seda Demir (Σελέν Ντουρμάζ), Celil Nalcakan (Αντέμ Καρακούς), Burak Davutoglu (Αντίλ Τσελίκ), Cagdas Agun, Cerent Reis (μικρή Ντερίν), Gorkem Demirkan (μικρός Ρουζγκιάρ)

Σενάριο: Berkun Oya
Σκηνοθεσία: Mesude Eraslan
Παραγωγή: DISNEY & KANAL D/IN D HOUSE