ΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Περίληψη:  Σε μία αναδρομή στο παρελθόν επιστρέφουμε εκεί που όλο το σχέδιο της Ντερίν/Γιαγμούρ μπήκε σε εφαρμογή. Η εικόνα του πατέρα της είναι σκαλισμένη σε ένα κουτί, το κουτί των αναμνήσεων της, ένα κουτί από όπου συνέχεια θα ανασύρει αποδεικτικά στοιχεία για την άδικη καταδίκη του. Η Ντερίν/Γιαγμούρ γνωρίζει πως η Λεϊλά, η τέως ιδιοκτήτρια του πατρικού της σπιτιού, έχει παράνομο δεσμό με τον Χαλντούν, τον σύζυγο της Σαχικά. ‘Εχοντας καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο φροντίζει να αμαυρώσει τις τρυφερές τους στιγμές και να οδηγήσει τον Χαλντούν στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο Χακάν, ένας παλιός φίλος του πατέρα της, αναγνωρίζει την πραγματική ταυτότητα της
Γιαγμούρ και αντιλαμβάνεται τα σχέδιά της. Η Ντερίν/Γιαγμούρ γνωρίζει τον Ρουζγκιάρ από τα παιδικά της χρόνια, ήταν φίλοι και υπήρχε πάντα κάτι παραπάνω ανάμεσά τους.
‘Οταν τον συναντήσει ξανά μετά από πολλά χρόνια την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη που θα την αναστατώσει ευχάριστα. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Beren Saat (Ντερίν Τσελίκ-Γιαγμούρ Οζντέν), Mert Firat (Εμρέ Αρσόι), Nejat Isler (Ρουζγκιάρ Ντενιντσί), Arzu Gamze Kilinc (Σαχικά Αρσόι), Zafer Algoz (Ασλί Σαγκλάμ), Ergi Ejuboglu (Τζεμρέ Αρσόι), Dilsad Celebi (Ασλί Σαγκλάμ), Can Sipahi (Μπαρίς Ντενιντσί), Didem Uzel (Λεϊλά Σαϊγκίν), Basak Daman, Seda Demir (Σελέν Ντουρμάζ), Celil Nalcakan (Αντέμ Καρακούς), Burak Davutoglu (Αντίλ Τσελίκ), Cagdas Agun, Cerent Reis (μικρή Ντερίν), Gorkem Demirkan (μικρός Ρουζγκιάρ)

Σενάριο: Berkun Oya
Σκηνοθεσία: Mesude Eraslan
Παραγωγή: DISNEY & KANAL D/IN D HOUSE