ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
MYSTERIOUS WAYS

Αμερικανική σειρά
Παίζουν: ‘Αντριαν Πάσνταρ (Ντέκλαν Νταν), Ρέι Ντον Τσονγκ (Πέγκι Φάουλερ), ‘Αλισεν Ντάουν (Μιράντα), Κεν Πογκ (Δρ. Γουίνιφρεντ Γκέιλ)

Περιγραφή: “Οι πύλες του ουρανού” είναι μια σειρά που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το μεταφυσικό με θέματα μυστηρίου, ανεξήγητα φαινόμενα, θαύματα και μια συναρπαστική έννοια της οικογένειας.
Η ζωή του δραστήριου καθηγητή ανθρωπολογίας Ντέκλαν Νταν μέλλεται να αλλάξει, όταν ο ίδιος βιώνει ένα “Θαύμα” ενώ είναι καταπλακωμένος από μια χιονοστιβάδα. Αυτή του η εμπειρία θα έχει σαν αποτέλεσμα, ο Νταν να παθιαστεί με το θέμα και να του δημιουργηθεί η ανάγκη να αποδείξει ότι η συμπεριφορά τέτοιων φαινομένων είναι σταθερή. Παρόλο όμως, που η επιστημονική του κατάρτιση δεν του επιτρέπει να αποδεχθεί μερικά ανεξήγητα φαινόμενα ως “θαύματα”, πολλές φορές φτάνει στο σημείο να μην βρίσκει λογική εξήγηση για αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Ωστόσο, οι έρευνές του θα τον φέρουν κοντά με εμπειρίες θανάτου, μηνύματα νεκρών προς τους ζωντανούς, θρησκευτικές εμφανίσεις και πολλά ακόμη συγκλονιστικά συμβάντα. Στο πλάι του βρίσκεται η Πέγκι Φάουλερ, μια ψυχολόγος που περνά τις ημέρες της βοηθώντας τους άλλους και παρόλο που η ίδια φοβάται να πιστέψει σε θαύματα, η συνάντησή τους θα εξελιχθεί σε μια μοναδική συνεργασία και οι δυο μαζί θα αποδειχθούν ένας ενδιαφέρων και αμφιλεγόμενος συνδυασμός.
“Οι πύλες του ουρανού” αναφέρεται σε αυτά ακριβώς τα μυστήρια. Μερικές φορές υπάρχει λογική εξήγηση, μερικές φορές όμως πρόκειται για θαύμα. Ο Νταν και η Φάουλερ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαλευκάνουν τα μυστήρια του κόσμου όπως τον αντιλαμβανόμαστε και τον γνωρίζουμε, αλλά και πέρα από αυτόν.

Ο καθηγητής ανθρωπολογίας Ντέκλαν Νταν έχει αφιερώσει τη ζωή του στην έρευνα μεταφυσικών φαινομένων και ιδιαίτερα σ’εκείνα που χαρακτηρίζονται ως θαύματα. Ωστόσο, οι έρευνές του πολλές φορές τον φέρνουν αντιμέτωπο με αποκαλύψεις, για τις οποίες ούτε ο ίδιος μπορεί να δώσει εξήγηση… Δραματική σειρά, γεμάτη μυστήριο και ανεξήγητα φαινόμενα.