EPISODE 012

ONline 

Περίληψη: Η ύστατη ώρα! Η χώρα βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, διανύοντας μια από τις πιο κρίσιμες βραδιές για το μέλλον του τόπου. ‘Ολες οι καταιγιστικές εξελίξεις, στην εκπομπή «ΟNline» με την ‘Ολγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA. Το θρίλερ της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τους Ευρωπαίους ηγέτες, τα μέτρα που θα περιλαμβάνει η επικείμενη συμφωνία, και οι συσχετισμοί που διαμορφώνονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ζωντανά στο στούντιο του «ONline», σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην ‘Ολγα Τρέμη και το Νίκο Ευαγγελάτο. Θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ μια ενδεχόμενη συμφωνία; Πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών;

Αμέσως μετά, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης και ο βουλευτής του «Ποταμιού» Γρηγόρης Ψαριανός, σε ένα ζωντανό διάλογο μαζί σας.

Πάρτε τον λόγο και στείλτε τις ερωτήσεις σας στο #ONlineMega. Δηλώστε συμμετοχή για να έρθετε στο στούντιο στο ONline@megatv.com.