ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

Περίληψη: Πως κρίνουν τα μέτρα και τις διαγραφές; Τι ψηφίζουν στις εκλογές; Τι απαντούν οι ‘Ελληνες στον Σόιμπλε. Η μεγάλη δημοσκόπηση της GPO.

Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, στις 23.15, στο MEGA.

Τι πιστεύουν οι ψηφοφόροι για τη νέα δανειακή σύμβαση και το πακέτο των νέων μέτρων; Φοβούνται τη χρεοκοπία; Πως κρίνουν τον πρωθυπουργό και τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Λένε ναι ή όχι στο ευρώ; Ποια η γνώμη των πολιτών για τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα; Ποιος είναι καταλληλότερος για επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός;

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ‘Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής, ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παρεμβαίνουν ο Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος της Ε.Ε. της «Δημοκρατικής Αριστεράς» και ο Δημήτρης Ζαφειριάδης, εκπρόσωπος Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διεύθυνση εκπομπής
: Μυρτώ Λοβέρδου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρώνης