ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

Περίληψη: Μια εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό, το «Master Chef» μετακομίζει στην εκπομπή «Ανατροπή»: Η Ευγενία Μανωλίδου, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Λουκάκος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι οι καλεσμένοι της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» και του Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010, στις 24.00 στο MEGA.

Αμέσως μετά το επεισόδιο του «Master Chef», οι τρεις κριτές και η παρουσιάστρια του διαγωνισμού μαγειρικής, όλοι μαζί στο στούντιο της «Ανατροπής», μοιράζονται την κοινή τους εμπειρία από το παιχνίδι, εκφράζουν τις σκέψεις τους και προσπαθούν να εξηγήσουν την τηλεοπτική επιτυχία αυτού του παιχνιδιού. Οι τέσσερις καλεσμένοι της «Ανατροπής» μιλούν για τις μεταξύ τους σχέσεις, τις σχέσεις τους με τους παίκτες, το μέλλον του «Master Chef» και τα προσωπικά τους σχέδια. ‘Ολοι μαζί συζητούν για τη μαγειρική, την παραδοσιακή και τη σύγχρονη κουζίνα, τις γεύσεις και το φαγητό.
‘Οσο για τους παίκτες, αυτή τη φορά, είναι εκείνοι που, μέσα από τα video, κρίνουν τους τρεις κριτές καθώς και την Ευγενία Μανωλίδου. Αναφέρονται στις δοκιμασίες, στη δική τους σχέση με την κουζίνα αλλά και στα όνειρά τους για το μέλλον.
Μια μεγάλη συζήτηση, λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και λίγες μέρες προτού «ανακηρυχθεί ο πρώτος ‘Ελληνας Master Chef».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυνταξία
: Μυρτώ Λοβέρδου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρώνης