ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

Περίληψη: Πλαστά στοιχεία. Ψεύτικα νούμερα. Πολιτική χρεοκοπία. Ποιοι μας οδήγησαν στο Μνημόνιο και ποιοι θα μας βγάλουν από αυτό; Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010 στις 24.00 στο MEGA.

Οι αλήθειες και τα ψέμματα για την οικονομία, αυτοί που τα ήξεραν και αυτοί που τα έκρυβαν, τα πρόσωπα, οι πολιτικές. Τι συνέβη πριν από έναν χρόνο και τι θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα;

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και πρώην πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αλέκος Αλαβάνος, ο επικεφαλής της "ΔΡΑΣΗΣ" Στέφανος Μάνος.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης απαντά στα ερωτήματα του Γιάννη Πρετεντέρη ενώ παρεμβαίνουν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον Συνασπισμό Αλέξης Μητρόπουλος, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Νότης Μηταράκης, και ο πρώην πρόεδρος της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Μανώλης Κοντοπυράκης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυνταξία
: Μυρτώ Λοβέρδου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρώνης