ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

Περίληψη: Η εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA, παρακολουθεί, λεπτό προς λεπτό, τη μεγάλη νύχτα για τον Αριστοτέλη Παυλίδη: Η ψηφοφορία και το αποτέλεσμα, η σύγκρουση των κομμάτων και η συζήτηση για τις εκλογές. Με ζωντανές συνδέσεις και σχόλια βουλευτών από την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, η «Ανατροπή» καλύπτει το πολιτικό γεγονός. Θα παραπεμφθεί ή όχι ο πρώην υπουργός; Ποιοι τον στηρίζουν και ποιοι όχι; Τι θα κάνει μετά; Πώς διαγράφεται το πολιτικό σκηνικό;

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας  Λοβέρδος    -και οι δύο θα φθάσουν στο στούντιο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή- καθώς και η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζέττα Μακρή, η πρώην υπερνομάρχης Φώφη Γεννηματά, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου , ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, η δικηγόρος Ελίζα Βόζενμπεργκ, οι δημοσιογράφοι Τέρενς Κουίκ και Μανώλης Καψής, και ο συνήγορος υπεράσπισης του Αριστοτέλη Παυλίδη (πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ.) Αντώνης Φούσσας.

Τέλος, στην Βουλή θα είναι η Μαρία Σπυράκη και ο Δημήτρης Τάκης για να σχολιάσουν και να παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυνταξία: Μυρτώ Λοβέρδου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρώνης