ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

Περίληψη: Η κρίσιμη καμπή του Καραμανλή. Οι ρωγμές. Οι αντοχές. Τα σενάρια. «Ισχυρό χαρτί» ή «κουρασμένος» πρωθυπουργός; Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2009 στις 23.55 στο MEGA.

Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό; Η υπόθεση Παυλίδη θα επηρεάσει την κυβέρνηση; Θα φέρει νέες εξελίξεις; Τι επιφυλάσσει η ψηφοφορία για την προανακριτική στη Βουλή; Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της αντιπολίτευσης; Σε ζωντανή σύνδεση με τη Βουλή η «Ανατροπή» παρακολουθεί την ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Αριστοτέλη Παυλίδη, με δηλώσεις και σχόλια συναδέλφων του από το Κοινοβούλιο.                                               

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ανατροπή» είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος» Δημήτρης Ρίζος, η δικηγόρος Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο πρόεδρος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CIVITAS επικοινωνιολόγος Γιώργος Φλέσσας, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργος Παπαχρήστος και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυνταξία: Μυρτώ Λοβέρδου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρώνης