ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

Περίληψη: Ευρωεκλογές ή διπλές κάλπες; Καραμανλής ή Παπανδρέου; Τη μεγάλη μηνιαία δημοσκόπηση της GPO παρουσιάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης στην εκπομπή «Ανατροπή», τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009 στις 23.55, στο MEGA.

Η οικονομία, τα μέτρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η κυβέρνηση: Ποιος θα αντιμετωπίσει καλύτερα την κρίση; Πρέπει να παραιτηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων αν χάσουν τις εκλογές; Ποιοι υπουργοί είναι κάτω από τη βάση και ποιοι «προβιβάζονται»; Και όπως πάντα η πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές, το Crash-Test Καραμανλή- Παπανδρέου και η «ψήφος των αναποφάσιστων».

Μια μεγάλη συζήτηση, δύο μήνες πριν από τις Ευρωεκλογές. Καλεσμένοι της εκπομπής «Ανατροπή» είναι ο γραμματέας της Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ‘Αννα Διαμαντοπούλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης, ο διευθυντής της εφημερίδας «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» Γιάννης Βλαστάρης, ο διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» Σεραφείμ Κοτρώτσος, η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη  και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυνταξία
: Μυρτώ Λοβέρδου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρώνης