Επιστροφή

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Κεντρικό Δελτίο 23/06/25

Τα γεγονότα που αλλάζουν τον κόσμο και τη ζωή μας. Οι ειδήσεις που καταγράφονται έγκαιρα και αξιόπιστα. Οι απόψεις που διαμορφώνουν την σφαιρική εικόνα για όλα όσα συμβαίνουν.

Οι ειδήσεις στο MEGA είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ.  Το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ διευρύνει ακόμα περισσότερο την ουσιαστική και σε βάθος ανάλυση των γεγονότων με την παρουσία του Γιάννη Πρετεντέρη στη θέση του βασικού σχολιαστή.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος θα δίνει κάθε βράδυ το στίγμα της πολιτικής επικαιρότητας της ημέρας, θα αναδεικνύει τις σημαντικές λεπτομέρειες από τις τρέχουσες εξελίξεις και θα καταθέτει το προσωπικό του σχόλιο για τα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα.

To Κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις 19:45, από Δευτέρα έως Πέμπτη με την Ράνια Τζίμα και Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή με την Κατερίνα Παναγοπούλου αναδεικνύει την ουσία των γεγονότων και αποκαλύπτει το παρασκήνιο όλων όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, με αξιοπιστία και εγκυρότητα.

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις 19:45

Δευτέρα – Πέμπτη με την  Ράνια Τζίμα

Παρασκευή – Κυριακή με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Πρόσφατα video

Ενημέρωση

Mega Γεγονότα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Η εντολέας μου ένιωσε δικαίωση» – Ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού ο ηθοποιός ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα» – Αγανακτισμένοι αγρότες & κτηνοτρόφοι Καλοκαίρι: «Καμπανάκι» από τους ναυαγοσώστες για τους πνιγμούς – «Πρώτος εχθρός μας το κινητό» «Η ΝΔ προσπαθεί να φυγαδεύσει Βορίδη & Αυγενάκη» – Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ Κλιματιστικά: Πέντε συμβουλές για να εξοικονομήσουμε ενέργεια Ρεύμα: Αλλαγές χρέωσης από 1η Αυγούστου στα τιμολόγια – Τι πρέπει να προσέξετε Οι πρώτες μέρες της Μουρτζούκου στη φυλακή – «Σαρώνουν» τους φακέλους από την Ιατροδικαστική Πατρών Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα Χαλκιδική: Νεκρό βρέφος 15 μηνών – Πνίγηκε από το φαγητό του Ηλιούπολη: Ελεύθερος με βραχιολάκι ο τράπερ μετά την υπόθεση απαγωγής 24χρονου
Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία έχει ήδη ομολογήσει τη δολοφονία τεσσάρων παιδιών, ενώ η υπόθεση εξακολουθεί να προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη.
Απόρρητο