Επιστροφή

Live News

06/06/25

Ο Νίκος Ευαγγελάτος βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή, παρακολουθεί στενά την καθημερινή ειδησεογραφία και ξεφυλλίζει την πληρέστερη ενημερωτική ατζέντα της ημέρας.

Επισκόπηση των γεγονότων με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA, ανάδειξη και σχολιασμός της τρέχουσας επικαιρότητας μέσα από την κριτική ματιά και την εμπεριστατωμένη άποψη του Νίκου Ευαγγελάτου, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων συνθέτουν και φέτος μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη πρόταση ενημέρωσης.

Παρουσίαση: Νίκος Ευαγγελάτος Αρχισυνταξία: Αντώνης Τσολιάς, Σταυριανή Καραμανίδη, Άννα Μαρινάκη Δημοσιογραφική ομάδα: Τζίνα Αρβανίτη, Γιώργος Χαϊδεμένος, Κώστας Αττίας, Μαρίλυ Λάππα, Άσπα Μπαλέτα, Μάρκος Βελέτας, Αντωνία Χατζηνικολαΐδη, Ελένη Σφήκα, Άγγελος Λαμπίδης, Ελένη Ασημακοπούλου, Κυριάκος Μαντούβαλος, Ρία Τσοχαντάρη, Μαρία Καραγιώργου, Μαργαρίτα Κούζα. Πολιτικό ρεπορτάζ και σχόλιο: Χριστίνα Κοραή Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λαζάνης

Όροι Διαγωνισμού

Νικητές Διαγωνισμού

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Ενημέρωση

Mega Γεγονότα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Ξεκίνησε η μαζική έξοδος για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος – Πληρότητες που αγγίζουν το 100% Γιάννενα: «Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία» – Τι ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ρούλας Πάντου Γιάννενα: «Σε αυτό το δάσος δεν έχω έρθει με την γυναίκα μου» – Όσα λέει ο σύζυγος της Ρούλας Πάντου Γιάννενα: «Η μάρτυρας είδε να τη χτυπά με αγριότητα στον τοίχο» – Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Ρούλας Πάντου Γιάννενα: Μαρτυρία – σοκ για την αγνοούμενη μητέρα Ρούλα Πάντου Υπόθεση Αμαλιάδας: Για ασφυκτικό θάνατο μιλά ο παιδονευρολόγος – Τι αναφέρει στο πόρισμά του Αποκάλυψη «Τούνελ» για την υπόθεση της Αμαλιάδας: Το πόρισμα της παιδοπνευμονολόγου της ΕΛ.ΑΣ. Αμαλιάδα: «Η Ειρήνη με την Πόπη κανόνιζαν να κάνουν παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση» – Η μητέρα της στο «Φως στο Τούνελ» Γιάννενα: «Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που ήρθα στο δασάκι» – Ο σύζυγος της Ρούλας Πάντου στο «Φως στο Τούνελ»
Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία γυναίκα 62 ετών μετά το αδιανόητο λάθος που έκανε βοηθός νοσηλευτή, ο οποίος της έκανε μετάγγιση αίματος, ενώ δεν τη χρειαζόταν και μάλιστα με λάθος ομάδα αίματος.

Ενημέρωση

Απόρρητο