Επιστροφή

Live News

LIVE NEWS 30/10/24

Η επιτυχία του «Live News» δεν ήταν ποτέ δεδομένη. Κατακτήθηκε με συνέπεια, αξιοπιστία και διαρκή επαγρύπνηση. Ο Νίκος Ευαγγελάτος κατέστησε την ενημέρωση καθημερινή συνήθεια για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και η διαχρονική εμπιστοσύνη του κοινού έγινε δύναμη που του εξασφάλισε την απόλυτη κυριαρχία στην τηλεθέαση, με ρεκόρ επιδόσεων.

Το «Live News», πάντα ισχυρό και ανανεωμένο, δίνει ραντεβού καθημερινά στις 15:40, στο MEGA. Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανοίγει παράθυρο στον κόσμο, φιλτράροντας τις εξελίξεις με τη ματιά της εμπειρίας και της ευθύνης.

Διατηρώντας τη γνώριμη πλέον ταυτότητά του και παραμένοντας συντονισμένο με τις απαιτήσεις της εποχής, το «Live News» συνεχίζει να καινοτομεί. Με τα πρωτοποριακά AR γραφικά -σήμα κατατεθέν της- η εκπομπή ενισχύει την παρουσίαση της είδησης, καθιστώντας την πιο κατανοητή, άμεση και οπτικά καθηλωτική για τον τηλεθεατή.

Το «Live News» δεν ακολουθεί την επικαιρότητα, δίνει τον ρυθμό στις εξελίξεις.

Παρουσίαση: Νίκος Ευαγγελάτος Αρχισυνταξία: Αντώνης Τσολιάς, Σταυριανή Καραμανίδη, Άννα Μαρινάκη Δημοσιογραφική ομάδα: Τζίνα Αρβανίτη, Γιώργος Χαϊδεμένος, Κώστας Αττίας, Μαρίλυ Λάππα, Άσπα Μπαλέτα, Μάρκος Βελέτας, Αντωνία Χατζηνικολαΐδη, Ελένη Σφήκα, Άγγελος Λαμπίδης, Ελένη Ασημακοπούλου, Ρία Τσοχαντάρη, Μαρία Καραγιώργου, Μαργαρίτα Κούζα. Πολιτικό ρεπορτάζ και σχόλιο: Χριστίνα Κοραή Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λαζάνης

Όροι Διαγωνισμού

Νικητές Διαγωνισμού

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών

Ενημέρωση

Mega Γεγονότα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεξικό: Ανατροπή λεωφορείου με τουλάχιστον 11 νεκρούς και 30 τραυματίες Ανεβαίνουν οι τόνοι στην πολιτική αντιπαράθεση Αθήνα: Έφοδος σε παράνομο γηροκομείο – Τέσσερις ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες Σε τροχιά σύγκρουσης οι ΗΠΑ με την Ε.Ε – Ο Τραμπ επιβάλλει δασμούς 25% στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Τραμπ για Ιράν – «Συμφωνία ή σύγκρουση δίχως τέλος – Διχόνοια στην ηγεσία της Τεχεράνης» Νίκος Μουρατίδης: «Δούλεψα με τον Μαζωνάκη σχεδόν μια δεκαετία, διαφωνήσαμε και χωρίσαμε – Έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια» Δημήτρης Πανόπουλος: «Νιώθω δικαιωμένος για την απόφαση που πήρα και ήμουν στον ANT1 – Δεν θα ήθελα να έχει τελειώσει αλλά προχωράμε» «Ξέφρενο αμπέλι» τα δικαστήρια της χώρας – «Απευθυνθήκαμε στον υπουργό Δικαιοσύνης για τη φύλαξη», λέει ο πρόεδρος Δ.Σ Αθηνών Πολιτική αντιπαράθεση για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για 4ημερη εργασία Παύλος Μαρινάκης: «Θα δώσουμε ένα δισ. στους πολίτες το 2027»
Τα κενά ασφαλείας που υπάρχουν όχι μόνον στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και στα δικαστήρια ανέδειξε η επιδρομή του 89χρονου σε Κεραμεικό και Αμπελοκήπους.

Ενημέρωση

Απόρρητο