Επιστροφή

Mega Stories

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Bαθιά ευαίσθητος, αεικίνητος και πολυπράγμων, διαχρονικά επίκαιρος και αναντίρρητα καίριος. Ποιος είναι ο Λάκης Λαζόπουλος; Απόψε στις 00:30, το «MEGA Stories» ταξιδεύει στη Λάρισα για να πιάσει το νήμα της ζωής και της καριέρας ενός δημιουργού που ανέλαβε να σηκώσει το φορτίο του λαϊκού ήρωα.

Ο κοσμαγάπητος ηθοποιός υποδέχεται τη Δώρα Αναγωστοπούλου στο πατρικό του, ένα σπίτι γεμάτο από αναμνήσεις, αγάπη και γέλιο. Εκεί, στη δική του αυλή των θαυμάτων, ο Λαζόπουλος ανατρέχει στα παιδικά χρόνια του, τα πρώτα ερεθίσματα που τον καθοδήγησαν στον κόσμο του θεάτρου αλλά και τα γεγονότα και τους ανθρώπους που τον διαμόρφωσαν και σφράγισαν την ζωή του.

Λάκης Λαζόπουλος: Η τηλεοπτική κατάθεση

Στη Λάρισα συναντιούνται, ξανά, αυτή τη φορά στο δεύτερο σπίτι του δημιουργού. Ο Λαζόπουλος επιστρέφει στο Θεσσαλικό Θέατρο, έναν τόπο ταυτισμένο με το αναπάντεχο αλλά δυναμικό ξεκίνημα της καριέρας του και φυλλομετρά παραστάσεις, ρόλους και συνεργασίες που έπλασαν την καλλιτεχνική του ταυτότητα και έγιναν καύσιμο για τη σπουδαία καριέρα του.

Πίσω στην Αθήνα, πάνω στη θεατρική σκηνή ή αλλιώς στον φυσικό του χώρο, ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για το νόημα της πολιτικής σάτιρας σήμερα, τις φωτεινές αλλά και τις σκοτεινές περιόδους της ζωής του, τις κομβικές συναντήσεις του με εμβληματικές φυσιογνωμίες, σαν την Αλίκη και τη Μαρινέλλα, τη θρυλική «Λυσιστράτη» του Ανδρέα Βουτσινά και τις επιθεωρήσεις του ‘80, το αποτύπωμα των «Δέκα Μικρών Μήτσων» και την ολική επαναφορά του με το «Αλ Τσαντίρι» σε λίγες ημέρες.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, στην πιο προσωπική και πηγαία τηλεοπτική κατάθεσή του στη Δώρα Αναγνωστοπούλου, αφηγείται μια ζωή που μόνο εκείνος θα μπορούσε να χωρέσει σε λέξεις.

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Υπεύθυνη Έρευνας και Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Δανέζη

Έρευνα: Κώστας Μπουρούσης

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη

Κινηματογράφηση: Νo Names Filming team

Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς, Αφροδίτη Ταυρή

Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου

«MEGA STORIES» ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 00:30

#MegaStories

Πρόσφατα video

Ενημέρωση

Mega Γεγονότα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει μους φυστικοβούτυρου με σοκολάτα Νίκος Μουρατίδης: «Βγάζω αναφυλαξία με τις πρωινές εκπομπές, με έχουν κουράσει όλοι τους» Πάνος Ρούτσι: Συγκλονίζει η περιγραφή του για την νύχτα του δυστυχήματος στα Τέμπη – Τι απαντά στους επικριτές του Πρωτοβουλία Νίκου Παπανδρέου για δωρεάν ηπατικό έλεγχο: Στις 8 & 9 Δεκεμβρίου & ώρα 10:00-16:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Vodafone Business: Το μέλλον της ασφαλούς ψηφιακής συνδεσιμότητας για τις επιχειρήσεις Πολιτική αντιπαράθεση για τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Τι λένε κυβέρνηση και αντιπολίτευση Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δίπλα στους αγρότες και στον τίμιο αγώνα τους – Κατά του ολοκληρωτικού κλεισίματος των δρόμων» Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα F1: Κατέκτησε την pole position ο Φερστάπεν στο GP του Άμπου Ντάμπι Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα

Ενημέρωση

Απόρρητο