ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ: ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Και οι δυο τους συζητούν για την πορεία της καλλιτέχνιδος επί πέντε δεκαετίες. Μέσα από πηγαίες, εκ βαθέων αφηγήσεις για τις εμβληματικές συνεργασίες, τα τραγούδια που έγραψαν ιστορία, τις συναυλίες που βρήκαν μια θέση στο συλλογικό ασυνείδητο, η τραγουδοποιός ξετυλίγει το νήμα που ξεκίνησε το 1969 όταν συνάντησε τυχαία τον Δήμο Μούτση, τον δημιουργό που της έδωσε το πρώτο βάπτισμα, και φτάνει στο σήμερα.

Το «MEGA Stories» συναντά, επίσης, καλλιτέχνες που συνδέθηκαν μουσικά με τη Δήμητρα Γαλάνη, συνεργάστηκαν και έχτισαν σχέσεις και φιλίες ζωής: την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τη σκηνοθέτρια Κατερίνα Ευαγγελάκου (για τη μουσική με την οποία η Γαλάνη επένδυσε δύο ταινίες της), τη Μυρτώ Κοντοβά, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για μια άγνωστη ιστορία πίσω από το «Δυο μέρες μόνο».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, τέλος, εξηγεί γιατί το αποτύπωμα της Δήμητρας Γαλάνη παραμένει ξεχωριστό. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά, ακόμα, μουσικούς και δημιουργούς της νεότερης γενιάς: τους Σεραφείμ Γιαννακόπουλο, Δημήτρη Αρώνη, Νικόλα Γουάστωρ και Μηνά Λιάκο ή αλλιώς η αγαπημένη μπάντα της Δήμητρας Γαλάνη.