Το 1.000.000 ¥ είναι ένα παιχνίδι γνώσεων όπου ο νικητής μπορεί να κερδίσει μέχρι ένα εκατομμύριο γιεν. Πραγματικά ΥΕΝ!

Τι πρέπει να συμβεί για να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής; Πρέπει να είσαι έξυπνος, γρήγορος αλλά και στοιχειωδώς ενημερωμένος.

Το Ένα Εκατομμύριο ΥΕΝ είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι γνώσεων, με παραπλανητικές αλλά και  ταυτόχρονα απλές ερωτήσεων που μπερδεύουν και τους πιο έμπειρους παίκτες.

Γιατί στο 1.000.000 ¥ οι ερωτήσεις εκφωνούνται με ένα τρόπο που έχει ιδιαίτερη σημασία…

Πρώτα εκφωνούνται οι απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση, με την λέξη “κλειδί” να ακούγεται τελευταία.

Οι παίκτες έχουν μόνο 5 (πέντε) δευτερόλεπτα να απαντήσουν.

Ο νικητής της ημέρας αποχωρεί από το παιχνίδι με όσα γιεν καταφέρει να κερδίσει στον τελικό, αλλά και ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού τον περιμένει ένα χορταστικό γεύμα σούσι!

Σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Άπω Ανατολή, οι τηλεθεατές δεν θα θέλουν να τελειώσουν οι ερωτήσεις… ποτέ! Κι αυτό γιατί μπορούν κι από το σπίτι να κερδίσουν πολλά δώρα παίζοντας με το app 1EKYEN από το κινητό τους!

Δες κι εσύ τα  δώρα που δίνουμε σήμερα και παίξε μαζί μας με ένα download στο κινητό σου.


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ  ΑPP KAI NA ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στις 18:40

Πόσα διαδραστικά παιχνίδια έχετε παίξει βλέποντας τηλεόραση; Το 1ekyen ήρθε και μαζί του φέρνει πολλά δώρα με ένα…download!

Για να παίξετε, βασική προϋπόθεση είναι να συντονίσετε τους δέκτες σας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA την ώρα προβολής του καθημερινού επεισοδίου.

Αφού η παρουσιάστρια, Σμαράγδα Καρύδη, ολοκληρώσει την κάθε ερώτηση, έχετε πέντε (5) δευτερόλεπτα για να επιλέξετε τη σωστή απάντηση, ανάμεσα από τις επιλογές που εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σας.  Μην ξεχαστείτε! Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται από την αρχή μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

Για κάθε μία από τις σωστές απαντήσεις που δίνετε, κερδίζετε συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Αν θέλετε να είστε μέσα στους νικητές της ημέρας, δεν θα πρέπει να δίνετε μόνο σωστές απαντήσεις, αλλά και γρήγορες. Το σύνολο των σωστών απαντήσεων σε κάθε γύρο, αναδεικνύει και τους νικητές της ημέρας.

Για να συγκεντρώσετε πόντους θα πρέπει να είστε απαραίτητα ενεργοί στο App.

Το παιχνίδι ολοκληρώνεται με τη λήξη του καθημερινού επεισοδίου.


ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;

Αν είστε μέσα στους νικητές θα λάβετε ειδοποίηση ηλεκτρονικά (email) και θα δείτε το όνομά σας στη λίστα της ημερήσιας κατάταξης του App.

Κάθε μέρα ανατρέξτε στο «ΔΕΣ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ» για να πληροφορηθείτε πόσοι είναι οι νικητές και ποια είναι τα δώρα.

Οι νικητές της μέρας μπορουν να καλούν στο 211 187 8095 (Γραμμή εξυπηρέτησης των νικητών της εφαρμογής “Ένα Εκατομμύριο YEN”.)

Η γραμμή λειτουργεί από Δευτερα έως και Παρασκευη από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απογευμα»