Επεισόδια Περιγραφή

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης για πρώτη φορά μαζί, σε ένα πρωτότυπο late night talk show.

Ένα ανατρεπτικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που παίρνει άριστα στη χημεία, θα διανυκτερεύει στις οθόνες μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις και τις δυναμικές προσωπικότητές τους, η Αννίτα και ο Ηλίας θα μας υποδέχονται σε ένα σκηνικό, που θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Και επειδή η καλή χημεία αρχίζει από τα καμαρίνια, θα τους βλέπουμε όσο ετοιμάζονται να βγουν στο κυρίως πλατό, να σχολιάζουν με χιούμορ, τόλμη και ευαισθησία, από τα πιο ανάλαφρα ως τα πιο σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Οι καλεσμένοι θα προέρχονται από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής, ενώ δεν θα λείπουν και άνθρωποι οι οποίοι θα συστήνονται μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες τους. Όλοι, νιώθοντας άνετα με τους δύο φιλόξενους οικοδεσπότες, θα αποκαλύπτονται και θα ανοίγουν ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης. Σαν αυτές τις κουβέντες, που κάνουμε χαλαροί στο σπίτι και δεν καταλαβαίνουμε πότε πέρασε η ώρα!

Μια χορταστική εκπομπή όπου η Αννίτα Πάνια, με το έμφυτο ταλέντο στην ουσιαστική συζήτηση και στο να κάνει τον καλεσμένο της να νιώσει οικεία και εξομολογητικά, και ο Ηλίας Ψινάκης, με τον δημιουργικό αυθορμητισμό και το εύστροφο σχόλιο, θα συνυπάρχουν και θα αλληλοσυμπληρώνονται.

Το «Έλεος!» θα σας κάνει να ξενυχτάτε για καλό λόγο!


Όροι συμμετοχής στην ειδική θεματική ενότητα «Podcast»