For Life

For Life

Ένας φυλακισμένος γίνεται δικηγόρος, αναλαμβάνοντας υποθέσεις άλλων κρατουμένων, ενώ παράλληλα παλεύει να ανατρέψει τη δική του παράνομη καταδίκη.

Ο πρωταγωνιστής, Άαρον Ουάλας (Νίκολας Πίνοκ) είναι ένας πρώην ιδιοκτήτης μπαρ, που καταδικάστηκε ισόβια για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην πραγματικότητα η παγίδα στήθηκε από έναν από τους υπαλλήλους του.

Εκτίοντας την ποινή του, χωρίς δυνατότητα απαλλαγής, του δίνεται η άδεια να ασκήσει τον νόμο και εργάζεται πια για να βοηθήσει τους συγκρατούμενους του, ως συνήγορος τους στο δικαστήριο.

Ο αγώνας του θα αναδείξει τις ελλείψεις στο νομικό σύστημα της χώρας, αλλά ταυτόχρονα θα εμπνεύσει δείχνοντας πώς ένα άτομο μπορεί να κάνει τη διαφορά, όταν παλεύει για την αλήθεια.

Σύμμαχος του είναι η άκρως προοδευτική διευθύντρια φυλακών, η Σαφίγια (Ιντίρα Βάρμα), ενώ εμπόδια και δυσκολίες του προκαλεί ο εισαγγελέας Μάσκινς (Μπόρις Μακγίβερ), που είναι εκείνος που ευθύνεται για την καταδίκη του.

Πίσω του έχει αφήσει την γυναίκα του Μαρί (Τζόι Μπράιαντ), αλλά και την κόρη του Τζάσμιν (Τάιλα Χάρις), η οποία ήταν μωρό όταν συνελήφθη. Πώς συνεχίζουν τη ζωή τους και πόσο εύκολο είναι να στηρίξουν τον Άαρον στον νέο του ρόλο;

Δραματική – αστυνομική σειρά
Αμερικανική παραγωγή του 2020
Συμπαραγωγή του ABC και της Sony
Σενάριο: Χανκ Στέινμπεργκ
Παίζουν: Νίκολας Πίνοκ (Άαρον Ουάλας), Ιντίρα Βάρμα (Σαφίγια Μάσρι), Τζόι Μπράιαντ Μαρί Ουάλας), Μέρι Στιούαρτ Μάστερσον (Άνια Χάρισον), Ντόριαν Μίσικ (Τζαμάλ Μπίσποπ), Τάιλα Χάρις (Τζασμίν Ουάλας), Μπόρις Μακγίβερ (Γκλεν Μάσκινς)