Επεισόδια Περιγραφή

Ένας διαφορετικός τρόπος ζωής ανοίγεται μπροστά μας!

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» με τον Θανάση Ευθυμιάδη μας προτείνει να αποκτήσουμε μία νέα καθημερινότητα μέσα από τη φυσιολατρία και την πνευματικότητα.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μάς προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε ένα οδοιπορικό μαζί με ανθρώπους που, όπως και εκείνος, έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» μάς ταξιδεύει σε τοποθεσίες όπου αναδεικνύεται η σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης. Μας μυεί σε πρακτικές ευεξίας και σε πνευματικές οδούς που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Μας προσφέρει μία διέξοδο από τους στερεοτυπικούς κανόνες και τους αγχωτικούς ρυθμούς ζωής, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Βιολογικοί καλλιεργητές, καλλιτέχνες, σεφ, εκπαιδευτές εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων και άνθρωποι που αποφάσισαν να ζήσουν στην επαρχία, μιλούν με τον Θανάση Ευθυμιάδη για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους.

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής;  Η σειρά ντοκιμαντέρ του MEGA μας προτρέπει να σταματήσουμε για λίγο να τρέχουμε, να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε τις «Ρίζες» μας.

Με τον Θανάση Ευθυμιάδη

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Αριστομενόπουλος, Νίνα Μαρία Πασχαλίδου

Παραγωγή: White Room