Ενα Εκατομμύριο YEN

Ενα Εκατομμύριο YEN

Δέκα παίκτες μοιρασμένοι σε δύο ομάδες αναμετρώνται σε γνώσεις, ταχύτητα και… φαντασία για να φτάσουν όσο πιο κοντά μπορούν σε ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ!

Τρεις γύροι, είκοσι πέντε ερωτήσεις, πέντε δευτερόλεπτα και δύο ομάδες που μέσα στην εβδομάδα βλέπουμε να… αλλάζουν σύνθεση!

Οι παίκτες των δύο ομάδων ξεδιπλώνουν και τις στρατηγικές τους ικανότητες!

Στους δύο πρώτους γύρους, οι ομάδες κερδίζουν πόντους αν απαντήσουν σωστά, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν πόντους.

Στον τρίτο γύρο, η ομάδα που έχει συγκεντρώσει το υψηλότερο σκορ διεκδικεί ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ !

Ο παίκτης που έχει συγκεντρώσει περισσότερους πόντους ανακηρύσσεται αρχηγός και διαλέγει έναν από τους συμπαίκτες του για να παίξουν μαζί στον τελικό. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κερδίσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν.

Την επόμενη μέρα ο αρχηγός της χαμένης ομάδας μπορεί να κλέψει παίκτη από την αντίπαλη ομάδα και να στείλει έναν από τους δικούς του παίκτες στους αντιπάλους.

Έτσι στο ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ η στρατηγική μπαίνει στο παιχνίδι!

Μην χάσεις τη μάχη των δύο ομάδων καθημερινά!


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ  ΑPP KAI NA ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ

Πόσα διαδραστικά παιχνίδια έχετε παίξει βλέποντας τηλεόραση; Το 1ekyen ήρθε και μαζί του φέρνει πολλά δώρα με ένα…download!

Για να παίξετε, βασική προϋπόθεση είναι να συντονίσετε τους δέκτες σας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA την ώρα προβολής του καθημερινού επεισοδίου.

Αφού η παρουσιάστρια, Σμαράγδα Καρύδη, ολοκληρώσει την κάθε ερώτηση, έχετε πέντε (5) δευτερόλεπτα για να επιλέξετε τη σωστή απάντηση, ανάμεσα από τις επιλογές που εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σας.  Μην ξεχαστείτε! Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται από την αρχή μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

Για κάθε μία από τις σωστές απαντήσεις που δίνετε, κερδίζετε συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Αν θέλετε να είστε μέσα στους νικητές της ημέρας, δεν θα πρέπει να δίνετε μόνο σωστές απαντήσεις, αλλά και γρήγορες. Το σύνολο των σωστών απαντήσεων σε κάθε γύρο, αναδεικνύει και τους νικητές της ημέρας.

Για να συγκεντρώσετε πόντους θα πρέπει να είστε απαραίτητα ενεργοί στο App.

Το παιχνίδι ολοκληρώνεται με τη λήξη του καθημερινού επεισοδίου.

Δες κι εσύ τα  δώρα που δίνουμε σήμερα και παίξε μαζί μας με ένα download στο κινητό σου.


ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;

Αν είστε μέσα στους νικητές θα λάβετε ειδοποίηση ηλεκτρονικά (email). Κάθε μέρα ανατρέξτε στο «ΔΕΣ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ» για να πληροφορηθείτε

πόσοι είναι οι νικητές και ποια είναι τα δώρα.

Οι νικητές της μέρας μπορουν να καλούν στο 211 187 8095 (Γραμμή εξυπηρέτησης των νικητών της εφαρμογής “Ένα Εκατομμύριο YEN”).

Η γραμμή λειτουργεί από Δευτερα έως και Παρασκευη από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απογευμα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Εάν παρακολουθείτε το παιχνίδι μέσω συνδρομητικής πλατφόρμας ενδέχεται να μην επιτυγχάνεται ο συγχρονισμός με τους κανόνες του παιχνιδιού