ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ

Περιγραφή

Μένουμε πιστοί στο ραντεβού με το fitness και την ευεξία που τόσο έχουμε ανάγκη αυτό το διάστημα, με τη Ζωή Δημητράκου να μας κρατάει συντροφιά και να μας μαθαίνει πώς να γυμναζόμαστε καθημερινά σωστά και έξυπνα.

Τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα γυμναστικής για όλη την οικογένεια της καταξιωμένης αθλήτριας θα περιλαμβάνουν ασκήσεις και μικρά μυστικά που όλοι έχουμε ανάγκη για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να ενισχύσουμε τη σωματική και πνευματική μας υγεία. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι την καλή σας διάθεση, θέληση, επιμονή και φυσικά χαμόγελο!

Στο τέλος κάθε προγράμματος, η Ζωή Δημητράκου, μαζί με τον μάγειρα Απόστολο Ρουβά, θα δίνει πολύτιμες συμβουλές για υγιεινή διατροφή και διαιτητικά tips που μπορούμε εύκολα όλοι να ετοιμάσουμε στο σπίτι.

Δίνουμε καθημερινά ραντεβού στις 09:40 με έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

Με τη Ζωή Δημητράκου.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Στείλτε τα βίντεό σας και κερδίστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ένα συλλεκτικό t-shirt ADIDAS !

Για αυτό και η εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι» δίνει την δυνατότητα σε 20 τυχερούς αυτήν την εβδομάδα, να κερδίσουν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ADIDAS και ένα συλλεκτικό t-shirt ADIDAS  για τον καθένα.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε στόρι εκτελώντας μία από τις ασκήσεις που κάνουμε στην εκπομπή, κάνετε tag, την @zoidimitrakou και @gymapospiti για να δούμε τα βίντεο σας.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από αυτή τη Δευτέρα 01.03.2021 και μέχρι την Παρασκευή 05.03.2021!

Βάλε τα δυνατά σου…και πάμε για Ενέργεια!

Εάν έχετε κλειστό λογαριασμό μπορείτε να στείλετε τα βίντεό σας στο email της εκπομπής gymapospiti@megatv.com.

Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες!

 

 

 

 

 

Όροι Συμμετοχής

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ: Επεισόδια

Ψυχαγωγία