Σκοτεινή Θάλασσα

Σκοτεινή Θάλασσα
Περιγραφή ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
character-1
character-2
character-3
character-4
character-5
character-6
character-7
character-8
character-9
character-10
character-11
character-12
character-13
character-14
character-15

Ο Χρήστος Δελλής, χημικός με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Ο Χρήστος αποφασίζει να μείνει στο Μεσολόγγι, να διαλευκάνει το μυστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του. Καθώς αναζητά την άκρη του νήματος, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού… Αλλά κυρίως μέσα του.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης

Στον ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος
Στον ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος
Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς

 

Βασισμένη σε πρωτότυπη σειρά της Atresmedia.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Σημείωση: Τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα για λόγους τηλεοπτικών δικαιωμάτων.