Είμαστε στον Αέρα

Είμαστε στον Αέρα
Επεισόδια Περιγραφή Podcasts

Από μια σειρά συμπτώσεων, τέσσερις παλιοί συμμαθητές, τριανταπεντάρηδες σήμερα, ξαναβρίσκονται μαζί. Και, από μια σειρά παρανοϊκών εμμονών, ξεκινούν έναν ραδιοφωνικό σταθμό, εις ανάμνησιν ενός Γυμνασιακού Ραδιοπειρατικού τους επιτεύγματος.

Ο Χρήστος είναι ένας ανήσυχος μουσικός, πατέρας ενός παιδιού, που έχει στο ενεργητικό του έναν αποτυχημένο γάμο με μια πλούσια “κόρη”.

Ο Νίκος είναι ένας δικηγόρος αγχωτικός και λίγο “πειραγμένος”. Ο Πέτρος είναι δημοσιογράφος… με το χέρι, επειδή δεν αγαπά τα κομπιούτερ, ενώ ο Μίλτος είναι ντετέκτιβ και κομπιναδόρος.

Όταν ο σταθμός αρχίζει να εκπέμπει, αποκτά μεγάλη ακροαματικότητα.

Όμως αυτό είναι πολύ όμορφο για να είναι αληθινό.

Σύντομα πολλά στραβά κι ανάποδα συμβαίνουν και όλα είναι έτοιμα να τιναχθούν στον αέρα.


Πρωταγωνιστούν: ‘Ακης Σακελλαρίου, Στέλιος Μάινας, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Θοδωρής Αθερίδης, Αφροδίτη Σημίτη, Ελένη Ζιώγα, Κορίνα Δαμουλιάνου, Σοφία Μυρμηγκίδου, Δήμητρα Ματσούκα, Αλεξάνδρα Παυλίδου, Ιλέιν ‘Ιστμαν Βασίλης Βασιλάκης, Μανώλης Μαυρομήτακας, Δημήτρης Σταρόβας

Σενάριο: Θοδωρής Μανίκας, Παναγιώτης Κούστας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης, Μύρνα Τσάπα

Οι ήρωες που αγαπήσαμε κάνουν «MEGA Reunion» και έχουν πολλά να θυμηθούν!

Οι αξέχαστες σειρές του MEGA ζουν τις δικές τους επανασυνδέσεις μέσα από τη νέα σειρά podcast παραγωγής Alter Ego Media που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μυρτώ Λοβέρδου. Κάθε επεισόδιο τού «MEGA Reunion» φιλοξενεί πρωταγωνιστές και συντελεστές μίας επιτυχημένης σειράς του MEGA, που έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην τηλεοπτική μας μνήμη.

Τα τρία πρώτα επεισόδια είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 18 Ιουλίου σε Spotify, Apple Podcasts και Google Podcasts και φιλοξενούν σειρές που έγραψαν ιστορία. Κάνε εγγραφή και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Ο Στέλιος Μάινας, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Άκης Σακελλαρίου ξανασμίγουν στον αέρα τού «MEGA Reunion» και μιλούν για την πρωτοποριακή για την εποχή της σειρά «Είμαστε στον αέρα».