Η Νταντά

Η Νταντά

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, το Mega μετέχει σε μια διεθνή συμπαραγωγή. Μαζί με τη Sony-Columbia αναλαμβάνει την μεταφορά για την Ελλάδα της σειράς “The Nanny”, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό.

Η νταντά κάνει ανάλογη επιτυχία, μιλώντας ελληνικά αυτή τη φορά. Η ήσυχη οικογενειακή ζωή του ‘Αρη Μπακόπουλου ανατρέπεται, όταν αποφασίζει να προσλάβει ως νταντά των παιδιών του την πλασιέ καλλυντικών Μαίρη Παπαδάκη. Ο ‘Αρης Μπακόπουλος είναι παραγωγός του θεάτρου και της τηλεόρασης και ζει με τα τρία -ορφανά από μητέρα- παιδιά του: τη ντροπαλή έφηβη Ναταλία, τον ατίθασο Φοίβο και την υπερευαίσθητη Εβίτα. Η οικογένεια, όμως, αποκτά κάτι παραπάνω από μια απλή νταντά. Η Μαίρη τούς προσφέρει τη χαρά που έλειπε από χρόνια. Πολύ γρήγορα γίνεται φίλη με τον Διονύση, τον οικονόμο του σπιτιού, που γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει εκεί μέσα. Από τα πρώτα επεισόδια προκύπτει ειδύλλιο μεταξύ της Μαίρης και του ‘Αρη, προς μεγάλη απογοήτευση της Σμαράγδας, συνεργάτιδας του ‘Αρη, που είναι αθεράπευτα ερωτευμένη μαζί του.


Πρωταγωνιστούν: Μαρία Λεκάκη, Κώστας Αποστολίδης, Χρήστος Σιμαρδάνης, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ιφιγένεια Βογιατζάκη, Ναταλία Δάρα, Βασίλης Καραγιάννης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Θάλεια Παπάζογλου
Απόδοση κειμένου: Ομάδα σεναριογράφων
Σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης, Μύρνα Τσάπα

Σημείωση: Τα online επεισόδια δεν είναι διαθέσιμα -προς το παρόν- για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων