Επεισόδια Περιγραφή

Η σειρά των Ε. Ακρίτα, Γ. Κυρίτση που άλλαξε το σκηνικό στην απογευματινή ζώνη. Η νέα αισθητική, η μεγάλη παραγωγή με πλήθος εξωτερικών γυρισμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η all-star διανομή και το ανυπέρβλητο στόρι με τις δυνατές ανατροπές έκαναν τη «Βέρα» τη σειρά με το πιο φανατικό κοινό στην τηλεόραση.
Μία δικηγόρος, μία τραγουδίστρια, μία εκδότρια και μία γυναίκα, η οποία θυσίασε τη δική της καριέρα για την καριέρα του άντρα της, ζουν τη ζωή τους και βιώνουν τα προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδας. Στην αρχή όλα είναι ήρεμα στη ζωή τους, όμως στη συνέχεια ένα μυστικό που συνδέει και τις τέσσερις βγαίνει στην επιφάνεια και καθορίζει την πορεία τους και τη σχέση τους.
Μία από τις ηρωίδες ετοιμάζεται να παντρευτεί, και οι τέσσερις γυναίκες προετοιμάζονται για το χαρμόσυνο γεγονός. ‘Ομως ένας φόνος και μία σύλληψη μετατρέπει αυτή την ευχάριστη στιγμή σε τραγωδία. Εκεί που όλα είναι τακτοποιημένα, όλα ανατρέπονται. Οι ήρωες ανακαλύπτουν ότι η «Βέρα στο Δεξί» τελικά δεν είναι αυτή που δένει δύο ανθρώπους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν:
Κώστας Καζάκος, Κάτια Δανδουλάκη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στάθης Κακαβάς, Μαριάννα Τουμασάτου, Ελισάβετ Μουτάφη, Δήμητρα Παπαδήμα, Ηρώ Λούπη, ‘Αννα Γεραλή, Αλέξανδρος Σταύρου, Γιάννης Δρίτσας, Λευτέρης Σκούταρης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γρηγόρης Σταμούλης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Κώστας Κωστόπουλος, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας, κ.ά.