Η Μυστική Ζωή των 4χρονων, 5χρονων & 6χρονων

Η Μυστική Ζωή των 4χρονων, 5χρονων & 6χρονων

Ξένη σειρά ντοκιμαντέρ

Τι μπορεί να κάνει άραγε ένα παιδάκι προσχολικής ηλικίας όταν ξεφεύγει από το άγρυπνο βλέμμα των γονιών του; Ποια μυστικά κρύβει αυτή η τόσο ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα ηλικιακή ομάδα;

Η ευφάνταστη ιδέα της παραγωγού Τερέζα Ουότκινς και του νευρολόγου Πωλ Χόουαρντ – Τζόουνς παίρνει σάρκα και οστά, παρουσιάζοντας στο κοινό κάποιες από τις πιο αστείες και συγκινητικές στιγμές των μικρών πρωταγωνιστών, διερευνώντας παράλληλα τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στα χαριτωμένα κεφαλάκια τους, όταν οι μεγάλοι δεν είναι κοντά τους.

Ομάδες παιδιών από 4 έως και 6 ετών από τη Μεγάλη Βρετανία κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν πώς να παίξουν. Υπό την επιτήρηση παιδοψυχολόγων και ειδικών επιστημόνων, με τις κάμερες να τους ακολουθούν, τα παιδιά μαλώνουν, κάνουν φίλους, μαθαίνουν πώς λειτουργεί η κοινωνία, κάνουν δραστηριότητες και εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους.

Μια σειρά ντοκιμαντέρ γεμάτη εκπληκτικές στιγμές, συναρπαστικές επιστημονικές ανακαλύψεις και προσεγμένη σκηνοθεσία και φωτογραφία, που αποτελεί ύμνο στις συναρπαστικές ζωές των νηπίων και μια υπενθύμιση ότι είμαστε όλοι στενά συνδεδεμένοι με το παιδί που κρύβουμε μέσα μας.