Επεισόδια Περιγραφή

Η εκπομπή του MEGA επικεντρώνεται στον άνθρωπο και τον πλανήτη, συζητά για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής, τις αναγκαίες παρεμβάσεις, και αναζητά λύσεις για ένα καλύτερο αύριο με οικολογικό πρόσημο.

«ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με παρουσιάστρια την Σάρα Σιαμπλή.

Μια αναλυτική παρουσίαση των σημαντικότερων θεμάτων από την Ελλάδα και τον κόσμο για το περιβάλλον και την προστασία του.

Τα «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» συνθέτουν και αποκωδικοποιούν χρήσιμες πληροφορίες για  τις αποφάσεις των ισχυρών, το αποτύπωμα της εξέλιξης, τη δύναμη της φύσης, και τις επιπτώσεις των ακραίων αλλαγών σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Φιλοξενούν απόψεις ειδικών  για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, τη διαχείριση αποβλήτων, τη μείωση της  ρύπανσης και την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων, ενώ θα προβάλλονται και οι συλλογικές περιβαλλοντικές δράσεις.

Στην εκπομπή θα υπάρχει και η ενότητα ECO συμβουλή, όπου θα δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε απλές συνήθειες στην καθημερινότητά μας και να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εκπομπή  «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές οι οποίοι θα μπορούν να στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες με οικολογικές δράσεις, καθώς και τα ερωτήματα που τους απασχολούν.

Παρουσίαση: Σάρα Σιαμπλή

Αρχισυνταξία: Γιάννης Αργυρός