Επεισόδια Περιγραφή ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Το «MEGA STAR», η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, που έγραψε τη δική της ιστορία στη μικρή οθόνη, έρχεται και αυτή τη σεζόν στο MEGA.

Το «MEGA STAR» επιστρέφει ανανεωμένο με το πιο δυνατό και fun δίδυμο στην παρουσίαση: την ανατρεπτική, εκκεντρική και ταλαντούχα Konnie Μεταξά και τον καταξιωμένο DJ των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών στην Ελλάδα, Αντώνη Δημητριάδη.

Κάθε Σάββατο στο MEGA, η Konnie και ο Αντώνης θα μας μεταφέρουν τον ενθουσιασμό και το πάθος τους για τη μουσική, θα μας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και θα μας κρατούν την καλύτερη παρέα.

Το «MEGA STAR» τα έχει όλα. Μουσικά νέα, ξεχωριστές unplugged ερμηνείες, events, throwback σε αγαπημένα κομμάτια από περασμένες δεκαετίες και τα 10 πιο δημοφιλή ελληνικά τραγούδια. Ακόμα, κάθε εβδομάδα η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται δύο αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που μιλούν για τη σχέση τους με τη μουσική και απαντούν στις «δύσκολες» ερωτήσεις των παρουσιαστών.

Από το «MEGA STAR» δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αστεία challenges στους καλεσμένους, που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα.