Σχεδόν Ενήλικες

Σχεδόν Ενήλικες
Περιγραφή ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
character-1
character-2
character-3
character-4

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΚΟΝΤΟΒΑ

Μία σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή που μιλάει όπως μιλάμε, γελάει όπως γελάμε, αγωνιά όπως αγωνιούμε και το ζει όπως το ζούμε, προτείνει η Μυρτώ Κοντοβά με τη καινούργια της σειρά «Σχεδόν ενήλικες» που έρχεται στο MEGA. Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, η δημιουργός που έφερε το hype των δρόμων της πόλης στη μικρή οθόνη γράφει ξανά για τους Έλληνες και όσα τους απασχολούν στα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη… μετά – κανονικότητα.

Με σφιχτοδεμένη κωμική πλοκή, κινηματογραφικό γύρισμα, αναπάντεχο κάστινγκ και με πυρήνα όπως πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις, το σύμπαν των «Σχεδόν ενηλίκων» είναι τόσο ξεκαρδιστικό και συγκινητικό που θέλεις να βουτήξεις μέσα κι εσύ. Μια καραμπινάτη και αστεία περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020, θα είναι το αγαπημένο ραντεβού των τηλεθεατών με τη σύγχρονη ελληνική μυθοπλασία. Αυτή η σειρά τα έχει όλα: αστείες στιγμές, τρυφερότητα, έρωτα, μουσική ακόμα και απαγωγές.Ο αγαπημένος Γιάννης Στάνκογλου (Αποστόλης) σε έναν ρόλο διαφορετικό από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, ο ρομαντικά εκκεντρικός Μάκης Παπαδημητρίου (Θωμάς), η μοναδική Θεοδώρα Τζήμου (Νικόλ) που, για πρώτη φορά στην καριέρα της, πρωταγωνιστεί σε κωμικό ρόλο και ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου (Αλέξης), είναι οι «Σχεδόν Ενήλικες» και έρχονται στο MEGA. Οι τέσσερις πρωταγωνιστές μοιράζονται τις καθημερινές τους ιστορίες που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης.

Ορμητήριο των τεσσάρων ηρώων γίνεται μια παλιά διπλοκατοικία με κήπο και ταράτσα στην πόλη. Μέσα στη μετα-life style εποχή, στη γειτονιά με τα σουβλατζίδικα, τα post modern –μπακάλικα και τα all day café, αναζητούν κάτι από τον παλιό κόσμο που ήδη γνωρίζουν καλά, έχοντας επιβιώσει από την ελληνική κρίση, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό νόμο, την ανεργία, τον κορωνοϊό και την καραντίνα. Το θυμικό του Έλληνα συγκρούεται με το ευρωπαϊκό μοντέλο ζωής με πρωταγωνιστές «Σχεδόν Ενήλικες» που προσπαθούν να απολαύσουν την καθημερινότητά τους.
Το στοίχημα: είναι εύκολο να σταθούν όρθιοι σε ό,τι απίστευτο τους συμβεί από εδώ και στο εξής;

#SxedonEnhlikes

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάγκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου
Σενάριο & Σκηνοθετική Επιμέλεια: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Νίκος Labôt
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Πρωτότυπη Μουσική: Βαγγέλης Τούντας
Οργάνωση-Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Μοσχοβίτης, Αχιλλέας Ξένος
Εκτέλεση Παραγωγής: Foss

Σημείωση: Τα επεισόδια της σειράς δεν είναι πλέον διαθέσιμα για λόγους τηλεοπτικών δικαιωμάτων.