Απόψε Μόνο

Απόψε Μόνο

Ο αγαπημένος stand-up comedian, σεναριογράφος και παρουσιαστής συναντά μερικούς από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της γενιάς του και μαζί υπόσχονται μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές. O Λάμπρος Φισφής μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο, υποδέχονται πρόσωπα της επικαιρότητας, ηθοποιούς, τραγουδιστές, stand-up comedians, celebrities, you tubers, δημοσιογράφους κ.α, στο ξενοδοχείο Μπάγκειον, το ιστορικό κτήριο της πλατείας Ομονοίας.

Η ομάδα του «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» γράφει σουρεαλιστικά σκετς, σχεδιάζει παιχνίδια και τους προκαλεί να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Όλοι μαζί γίνονται μία παρέα με ένα μόνο σκοπό: να περάσουν καλά…«ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Σε αυτό το late night comedy show όλα επιτρέπονται, αρκεί να είναι αστεία.

Stand-up comedy, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού, tailor-made σκετς, αλλά και μουσικές προκλήσεις μπροστά από ένα μικρόφωνο, γίνονται κομμάτια ενός τηλεοπτικού παζλ. Η επικαιρότητα σχολιάζεται με μοναδικό τρόπο, μέσα από χαρακτήρες- έκπληξη που θα κάνουν την εμφάνισή τους κάθε βραδιά χωρίς προειδοποίηση. Και…η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. O εκρηκτικός  George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Παρουσίαση –Αρχισυνταξία: Λάμπρος Φισφής

Συγγραφική ομάδα: Θωμάς Ζάμπρας – Λάμπρος Φισφής, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Κώστας Μανιάτης, Γιώργος Παπανικολάου

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ζαρμπής

Εκτέλεση Παραγωγής: Filmiki Productions