Συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ο καιρός σήμερα, Δευτέρα

Σήμερα, άστατος θα παραμείνει ο καιρός. Από το μεσημέρι της Δευτέρας και στη συνέχεια θα πυκνώνουν οι νεφώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας και στο Ιόνιο και στις ηπειρωτικές περιοχές από την Πελοπόννησο, τη Στερεά, ακόμα και την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία.

Πολύ λίγες τοπικές βροχές περιμένουμε κυρίως στα ανατολικά βορειοανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου. Στα ανατολικά της Στερεάς, στην περιοχή της Αττικής κυρίως κάποιες λίγες τοπικές βροχές. Στην Εύβοια και τις Σποράδες επίσης λίγες τοπικές βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης. Στην υπόλοιπη Ελλάδα και ιδιαιτέρως στα πιο ανατολικά τμήματα της επικράτειας, από τη Θράκη μέχρι και το υπόλοιπο Αιγαίο, τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγαλύτερα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στους 27-30 στα βόρεια. Στους 30-32 θα διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα για αρκετές μέρες σε αυτές τις περιοχές. Στους. 31-32 κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα, 30 στα Επτάνησα, στους 28-34 σε ό,τι αφορά στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις. Βαθμιαία θα πυκνώσουν από το μεσημέρι ιδιαιτέρως και στη συνέχεια. Η θερμοκρασία από 21-30  βαθμούς Κελσίου. Βορειοανατολικοί άνεμοι τρία έως τέσσερα και κατά διαστήματα πέντε μποφόρ στον Σαρωνικό και το νότιο Ευβοϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Θερμοκρασία από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο