Συννεφιά & βροχές, Πέμπτη

Σήμερα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τις βροχές να περιορίζονται πλέον στα νησιά του Αιγαίου.

Πιο αναλυτικά, στην Κρήτη αναμένονται βροχές μέχρι το απόγευμα, και καταιγίδες το πρωί. Τοπικές βροχές μικρής έντασης θα σημειωθούν το πρωί κυρίως στην ανατολική νησιωτικής χώρα, από τη Λέσβο μέχρι και τη Ρόδο , με γρήγορη όμως βελτίωση στη συνέχεια.

Στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές αναμένεται αραιή συννεφιά μέσα στη μέρα, και αρκετός ήλιος, πρόσκαιρα πιο πυκνές θα είναι μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά και το βράδυ στη βόρεια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ως προς τις μέγιστες τιμές, και θα κυμανθεί κοντά στους 20-21 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα έως 24 και στη δυτική Ελλάδα τοπικά 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα πελάγη 4-6, στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι, και αραιή συννεφιά στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-21 βαθμούς, με βόρειους ανέμους 5-7, το πρωί στα ανατολικά 8 μποφόρ και απόγευμα θα εξασθενήσουν σημαντικά.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, που το βράδυ θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20 βαθμούς, και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στον Θερμαϊκό 4-5, τοπικά 6 μποφόρ.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Βερολίνο: Η σκιά της Ακροδεξιάς, η νίκη της Αριστεράς και η Ευρώπη που αλλάζει

Απόρρητο