Σήμερα Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.
Ισχυρά αναμένεται να είναι τα φαινόμενα στην ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, και στην Εύβοια, στη δυτική Κρήτη και στα νότια Δωδεκάνησα, σε Ρόδο και Καστελόριζο μέχρι το μεσημέρι. Στα δυτικά και βόρεια της χώρας, ο καιρός θα είναι καλύτερος, με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα φτάσει το μεσημέρι τους 16-18 βαθμούς, στα βόρεια και ανατολικά και έως 20-23 στα δυτικά και νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 5-6 μποφόρ και στο Αιγαίο θα είναι θυελλώδεις έως 8-9 μποφόρ.
Στην Αττική προβλέπονται βροχές και στα βόρεια- βορειοανατολικά καταιγίδες, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία 14-18 βαθμούς, αλλά η αίσθηση του κρύου θα είναι μεγαλύτερη λόγω των θυελλωδών βοριάδων που θα πνέουν στα 8-9 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη θα βρέξει το πρωί, με αυξημένες νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας, και στη Χαλκιδική θα βρέχει κατά περιόδους, με πιο ισχυρές καταιγίδες το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-21 βαθμούς.