Έδεσσα: Θλίψη για τον θάνατο της 21χρονης αθλήτριας Φαίης Δημητριάδου σε τροχαίο στη Ρόδο

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο ελληνικός στίβος, από τον ξαφνικό θάνατο της 21ενός ετών πρωταθλήτριας Ελλάδος, Φαίης Δημητριάδου, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα τη Ρόδο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:35 τα ξημερώματα, στην οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου, στην πόλη της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 21χρονη οδηγούσε μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε ως συνεπιβάτιδα και μία 27χρονη γυναίκα. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να ανατραπεί και να προσκρούσει στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η Φαίη Δημητριάδου έχασε τη ζωή της, ενώ η 27χρονη συνεπιβάτιδα τραυματίστηκε.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Η 21χρονη αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Έδεσσας είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής της στον στίβο, έχοντας ξεκινήσει την ενασχόλησή της με το άθλημα από πολύ μικρή ηλικία. Με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις της είχε καταφέρει να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στον ελληνικό στίβο.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο