Κόβει την ανάσα η κινηματογραφική επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός σεσημασμένου, σκληρού κακοποιού που κρυβόταν στη Δυτική Αττική, την οποία κατέγραψε αποκλειστικά καρέ καρέ η κάμερα του MEGA.
Πάνοπλοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προτάσσουν τα όπλα και εισβάλουν σε σπίτι όπου κρύβεται σεσημασμένος, σκληρός κακοποιός στη Δυτική Αττική. Η επιχείρηση μόλις έχει ξεκινήσει, μαζί τους έχουν πολιορκητικό κριό.
Ο 24χρονος δράστης, μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία των αστυνομικών, προσπαθεί να διαφύγει. Τρέχοντας πηδάει από το μπαλκόνι στη σκεπή γειτονικού κτιρίου.
Οι αστυνομικοί τον καταδιώκουν. Πηδούν και εκείνοι στην ταράτσα, στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν. Ο Αντώνης Μισιρλής καταγράφει καρέ, καρέ την κινηματογραφική επιχείρηση.
Λίγα μέτρα πιο κάτω ο δράστης συλλαμβάνεται μπροστά στην κάμερα του MEGA. Οι αστυνομικοί τον ελέγχουν για να δουν, εάν είναι οπλισμένος.
Σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις.
Σε απόσταση λίγων μέτρων έγινε ταυτόχρονη δεύτερη επιχείρηση για ακόμη έναν συνεργό του. Στο σημείο φτάνουν ενισχύσεις, αποκλείουν την περιοχή. Ακολουθούν έρευνες για ρευματοκλοπή.
Οι αστυνομικοί με την βοήθεια ειδικού συνεργείου έκοψαν καλώδια 10 χιλιομέτρων και προχώρησαν συνολικά σε 62 ρευματοδιακοπές και 10 συλλήψεις.
Στη μεγάλη επιχείρηση συμμετείχε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας, ενώ από ψηλά drone της ΕΛ.ΑΣ έδινε απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.