Σήμερα στις 6 το πρωί το MEGA NEWS 104,6 άνοιξε τα μικρόφωνά του και εγκαινίασε μια νέα εποχή στην ενημέρωση.
Το σήμα του MEGA NEWS 104,6 ακούστηκε για πρώτη φορά σήμερα, Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 06:00 το πρωί, σηματοδοτώντας την έναρξη του νέου ενημερωτικού ραδιοφώνου της ALTER EGO MEDIA.
Με μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα και ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλο το 24ωρο, το MEGA NEWS 104,6 έρχεται να διεκδικήσει τη δική του ξεχωριστή θέση στον χάρτη της ραδιοφωνικής ενημέρωσης. Με έμφαση στην άμεση και έγκυρη πληροφόρηση, το ρεπορτάζ, τον σχολιασμό και την πολυφωνία, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο, ισχυρό σημείο αναφοράς για τον ακροατή.
Οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος και η Μαρία Αστερίου, που βρίσκονται αυτήν την ώρα στον «αέρα», μίλησαν στο Live News για το νέο ραδιόφωνο.
«Από τις έξι είναι στις επάλξεις. Όλο το δυναμικό της Alter Ego είναι εδώ, στα μικρόφωνα. Πίσω από τα μικρόφωνα δίνουν ειδήσεις. Ήδη από το πρωί έχουμε και πολλές αποκλειστικές πληροφορίες που επιβεβαιώνονται, όπως για παράδειγμα το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου σε σχέση με το σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της κίνησης», είπε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.
«Είναι όλοι εδώ οι πρωταγωνιστές του MEGA, του MEGA News και του ραδιοφώνου πλέον για να δίνουν όλες τις εξελίξεις, όλη την επικαιρότητα από το αστυνομικό ρεπορτάζ, από την εις βάθος πολιτική ανάλυση, από οτιδήποτε συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο αυτήν την ώρα. Και είμαστε και εμείς βέβαια, που λίγο θα κάνουμε και χιούμορ, λίγο θα πούμε και πιο ελαφριά πράγματα, γιατί η ζωή έχει και τη θετική της πλευρά και τις καλές της ειδήσεις. Έχει και το γέλιο και τη χαρά», πρόσθεσε η Μαρία Αστερίου.