Μία παρατήρηση που έκανε σε έναν οδηγό την έστειλε… στο νοσοκομείο.
Μία γυναίκα 76 ετών από τα Βριλήσσια διαπληκτίστηκε με έναν 44χρονο οδηγό, ο οποίος κατά την διάρκεια έντονης λογομαχίας, την έσπρωξε με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στον δρόμο και να τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη.
Μέσα από το νοσοκομείο περιγράφει στο MEGA, τα δραματικά λεπτά που έζησε μαζί με την ξαδέλφη της, όταν επιχείρησαν να διασχίσουν την οδό Αίαντος.
«Δε σταμάτησε, βλέπει δύο γυναίκες μεγάλες να περπατάνε να διασχίζουν τον δρόμο και βγαίνει από το στενό του πρώην ταχυδρομείου, χωρίς να πατήσει φρένο, χωρίς να κορνάρει, χωρίς τίποτα με όλη τη φόρα που είχε. Του λέω ‘σιγά ρε άνθρωπε θα μας πάρεις σβάρνα’, γιατί μου λέει ‘σου έκανα τίποτα;’ Όχι του λέω, ‘ήταν ανάγκη να μου κάνεις για να στο πω; Πρόσεχε λιγάκι βλέπεις είμαστε δύο γυναίκες και οι δύο μεγάλες και περπατάμε στη μέση του δρόμου περίμενε δε θα χάσεις τίποτα’».
Τότε ήταν που τα αίματα άναψαν. Ο 44χρονος βγήκε από το όχημα και φέρεται να επιτέθηκε στην ηλικιωμένη.
«Κατεβαίνει κάτω μου ρίχνει μία σπρωξιά, την πρώτη τη γλίτωσα μετά του έριξα τα “γαλλικά” και μου έδωσε μία πιο δυνατή και έπεσα κάτω στο δρόμο. Ήρθε κόσμος ειδοποιήθηκε το εκατό, το εκατό τον μάντρωσε είναι μέσα ακόμη».
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο δράστη, για σωματική βλάβη σε βάρος της ηλικιωμένης, η οποία υποφέρει από τους πόνους.
«Πονάω πάρα πολύ και περιμένω πότε θα μου κάνουν μία μαγνητική ακόμα για να δω πότε θα με διώξουνε να πάω στο σπιτάκι μου. Είμαι στο Υγεία ακόμη από χθες. Έχω σπάσει τον πρώτο οσφυϊκό σπόνδυλο, θα μου βάλουνε τώρα μία ζώνη έχει παραγγελθεί, είναι μία ταλαιπωρία και αρκετά μεγάλη και για τους μεγάλους ανθρώπους, δεν είναι ό,τι καλύτερο».
Οι Αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή ενώ συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες του σοβαρού περιστατικού.