Μπάσκετ: Το παιχνίδι της Εθνικής με την Κύπρο

Όσο όμορφα ξεκίνησε, με τους παίκτες και των δύο ομάδων αγκαλιασμένους να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο, αλλά τόσο θετικά ολοκληρώθηκε για την επίσημη αγαπημένη η τελική πρόβα με την Κύπρο, ενόψει των προκριματικών με Ουκρανία και Ισπανία.

Τελικό σκορ 82 – 73 με πρώτο σκόρερ τον Τάιλερ Ντόρσι με 18 πόντους και διακριθέντα για άλλη μία φορά τον Νικ Καλάθη που μοίρασε 8 ασίστ.

Ο Βασίλης Σπανούλης δοκίμασε αρκετά σχήματα, με την Εθνική να χρειάζεται 16 λεπτά για να πάρει τα ηνία στο σκορ για πρώτη φορά. Ήταν το διάστημα που η είσοδος του Νετζήπογλου άλλαξε τα δεδομένα, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να γράφει 4 κλεψίματα και 3 ασίστ για το +13 του ημιχρόνου.

Στον «αέρα» είναι από σήμερα τα εισιτήρια για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Ισπανία, τη Δευτέρα στις 19:00 το απόγευμα.

Euroleague

Παράλληλα, η Euroleague ανακοίνωσε το πρόγραμμα του παρθενικού Σούπερ Καπ, που διεξαχθεί το διήμερο 18 – 19 Σεπτεμβρίου στο Αμπού Ντάμπι.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρ στον πρώτο ημιτελικό, με την Ντουμπάι να κοντράρεται με τη Ρεάλ στον δεύτερο.

Οι νικητές θα διεκδικήσουν το τρόπαιο την επομένη στις 20:00 το βράδυ.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο