Ο Ναΐρ Τικνιζιάν είναι ερυθρόλευκος.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνεχίζοντας το μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων ημερών, ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Αρμένιου αριστερού μπακ. Ο Τικνιζάν θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ.
Η μεξικανική εφημερίδα Diario Record στέλνει τον Αρμάντο Γκονζάλες στον Πειραιά. Με το πρωτοσέλιδό της περιγράφει τον 23χρονο επιθετικό της Τσίβας Γουαλαδαχάρα ως «ελληνικό μυρμήγκι» και τον ντύνει στα ερυθρόλευκα με το σήμα του Ολυμπιακού. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η μεταγραφή του Αρμάντο Γκονζάλες θα κοστίσει 8,5 εκατομμύρια ευρώ.
ΑΕΚ
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας της Λέφσκι Σόφιας, στον πρώτο αγώνα των playoffs του Champions League.
Η Ένωση ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει αβαντάζ για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια την επόμενη Τετάρτη, που θα δείτε ζωντανά από το MEGA.
ΠΑΟΚ
Η δύσκολη ώρα του αντίο έφτασε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας για να αποχαιρετήσει τα μέλη της ομάδας του ΠΑΟΚ.
Η Ντόρτμουντ αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντέλιας θα φορά στη φανέλα το νούμερο 45.