Σταύρος Γεωργίου: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου – Τι ισχυρίστηκε

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 28χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου μέσα στο γραφείο του, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, την Τρίτη 21 Ιουλίου.

Ο 28χρονος έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 11 το πρωί. Περίμενε έξω από το γραφείο του ανακριτή εμφανώς ψύχραιμος. Σήμερα απολογήθηκε και για την κατηγορία του βιασμού ανήλικης, υπόθεση που αφορά περιστατικό του 2024.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές, όπου θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

«Δεν ήθελα να του κάνω κακό»

25 λεπτά φρίκης. Σε λιγότερη από μισή ώρα έγιναν όλα. Ο 28χρονος και ο δικηγόρος διασκέδαζαν με κοινή παρέα σε νυχτερινό μαγαζί. Όπως υποστηρίζει ο 28χρονος, ο Γεωργίου προσφέρθηκε να τον πάει στο σπίτι του. Έκαναν όμως μια στάση στο γραφείο του.

Εκεί έγιναν όλα. Για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν και ο δράστης τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

«Δεν ήθελα να του κάνω κακό, ήθελα απλά να φύγω από το διαμέρισμα. Διαπληκτιστήκαμε, όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Αμέσως μετά, αφού κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον 73χρονο δικηγόρο, τον άφησε αιμόφυρτο στο πάτωμα. Κάμερες ασφαλείας της περιοχής τον κατέγραψαν να περπατά ήρεμος κρατώντας το λαπτοπ του δικηγόρου στα χέρια με σκοπό να το πουλήσει.

«Τον χτύπησα σε διάφορα σημεία του δωματίου. Τον άφησα λιπόθυμο, πήρα το λάπτοπ και έφυγα», πρόσθεσε.

Το MEGA αποκαλύπτει – Αναζητούσε δικηγόρο για αίτημα παραμονής ο δράστης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο δράστης προσπαθούσε καιρό να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στη χώρα. Aυτός ήταν και ο λόγος που γνωρίστηκε με τον Σταύρο Γεωργίου, καθώς όπως είπε, ο δικηγόρος είπε πως θα τφον αναλάβει αφιλοκερδώς.

Όταν ρωτήθηκε γιατί πήρε το λάπτοπ του ποινικολόγου είπε πως φοβήθηκε ότι υπήρχαν προσωπικά του στοιχεία μέσα στον υπολογιστή.

«Υπάρχουν πράγματα τα οποία έχουν διαστρεβλωθεί»

Ο δικηγόρος του 28χρονου Χρήστος Ψαρράς, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπισή του την περασμένη Παρασκευή ισχυρίστηκε πως πολλά πράγματα γύρω από την υπόθεση έχουν διαστρεβλωθεί.

«Είχαμε μία συνομιλία. Από αυτή τη συνομιλία αποφάσισα ότι ήθελα να τον αναλάβω, γιατί υπάρχουν πράγματα τα οποία έχουν διαστρεβλωθεί, ενδεχομένως από τον Τύπο. Η κλοπή, μία ώρα πριν από την ανάκριση, έγινε ληστεία».

Ο ποινικολόγος είχε πρωταγωνιστήσει σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες δικαστικές υποθέσεις που είχαν συγκλονίσει την χώρα και τώρα ο δικός του αναπάντεχος χαμός ήρθε να σοκάρει το πανελλήνιο.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο