Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Ισπανία και την Αργεντινή τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη είναι στραμμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί όπου Ισπανία και Αργεντινή ετοιμάζονται να μονομαχήσουν για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.
Η FIFA υπόσχεται πως θα μετατρέψει το ημίχρονο του αγώνα, σε υπερθέαμα. Σε αυτό θα συμμετέχουν η Μαντόνα, η Σακίρα, ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι Coldplay, αλλά και το δημοφιλές συγκρότημα της k-pop BTS.
Ο Ντόναλντ Τραμπ αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι εκφράζοντας τον εντυπωσιασμό του για τις επιδόσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ στον αγωνιστικό χώρο και επέκρινε το σύστημα του προπονητή Τόμας Τούχελ για την εθνική Αγγλίας.
Λίγες ώρες προτού Λιονέλ Μέσι και Λαμίν Γιαμάλ έρθουν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό, το διαδίκτυο «πλημμυρίζει» με τις φωτογραφίες τους. Το 2007 στο πλαίσιο φιλανθρωπικής καμπάνιας ο Αργεντίνος άσσος κάνει μπάνιο και κρατά στην αγκαλιά ένα μωρό μόλις μερικών μηνών. Το αγοράκι δεν είναι άλλο από το σημερινό μεγάλο σταρ της Μπαρτσελόνα Λαμίν Γιαμάλ.
Ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, δεν θα απολαύσουν τους BTS στον τελικό του Mundial, αφού η Γαλλία δεν προκρίθηκε. Είχαν όμως την ευκαιρία να δουν το διάσημο συγκρότημα της Νότιας Κορέας σε συναυλία στο Παρίσι.